dessert tray with lid

Post 1 of 14

Thai milk coffee: too sweet. Zomato.com does not guarantee prices or the availability of menu items at Tamnak Thai. Appetizer. Tamnak Thai, Jakarta Picture: Menu Tamnak Thai, Menteng Central, Jakarta - Check out Tripadvisor members' 40,840 candid photos and videos of Tamnak Thai The rice was perfectly fried with the softness of egg and the freshness and little bit sweetness of pineapple! Saya favorit banget sama mango sticky rice disini, mangga nya selalu dapet manis dan ketan nya juga sangat legit dan gurih. 1,588 likes. Prawn spring roll, ini appetizer yang enak banget kulitnya chrunchy dan isi udangnya enak banget 5/5 Open in the Qraved app. Tamnak Thai, Jakarta Photo : Menu Tamnak Thai, Menteng Central, Jakarta - Découvrez les 40 672 photos et vidéos de Tamnak Thai prises par des membres de Tripadvisor. Visited Tamnak thai in Menteng Central, a small shopping center across Taman Menteng. If you are a resident of another country or region, please select the appropriate version of Tripadvisor for your country or region in the drop-down menu. The rice was perfectly fried with the softness of egg and the freshness and little bit sweetness of … 116 Photos. home Stuffed Crab Backs (100% crabmeat) -$95.00. Dina Adinda November 23, 2012. Menu wajib ku: Tomyam seafood, Sapi cincang daun kemangi, Sapo tahu sayuran. Menteng Central, Lantai 1 © 2019 by Thamnakthai. 200.000, Avocado Juice, soft shell crab in thai sauce, vegetarian tom yum, Prawn Spring Roll, brocolly with ginger sauce, fried rice with salted fish, tom yam talay, Ayam Pandan, mango sticky rice. Gak alot, kenyel dan fresh. Kali ini saya pesan :- Tom Yum Soup Seafood (230k++)Kuahnya itu red soup (pakai susu/santan). Enak, asem pedesnya pas. Mau singkong thai nya tapi sisa 1 porsi lagi doang, mau live fish juga ga ada. Log In. Restoran Tamnak Thai berlokasi di Menteng Central dan Plaza Adorama. Very Recommended! Love it soooo much. This Khao Ob Supparod is amazing!! Menteng Central - 1 st Floor Jl. Log In. Known for A large selection of wine to be enjoyed along with some good Asian food.. View menu and reviews for Thamnak Thai in Cedar Park, plus popular items & reviews. 200 Buttercup Creek Blvd # 128, Cedar Park, TX 78613. This Thai restaurant located in Menteng very close to Bundaron Hi and the Plaza Indonesia and Grand Indonesia Malls, is a lovely place to come and eat. Ikan gurame chili sauce nya juga enak, gak bau tanah sama sekali, ikannya 450gram dan bumbunya meresap. Zomato does not guarantee prices or the availability of menu items at Tamnak Thai. Gw dan keluarga kali ini pesen beberapa menu diantaranya prawn cake, steamed fish ala thamnak, fried vermicel with seafood, tom yam goong, grilled chicken fillet, gurame goreng asam manis, sapo tahu seafood, kangkung saus tiram, dan dessertnya mango sticky rice. more, Thai resto, Melawai group, surviving for decades, The thai resto that has been in business for decades and still survive. English. The rice was perfectly fried with the softness of egg and the freshness and little bit sweetness of pineapple! Informasi via Email Masukan email kamu untuk berlangganan informasi terbaru dari PergiKuliner. so tasty.. Fried rice in pineapple: biasa saja rasanya, udangnya besar2.. Mango sticky rice: mango nya mateng benget.. super manis.... enak dan ga enekin. Tamnak Thai, Jakarta Picture: Menu Tamnak Thai, Menteng Central, Jakarta - Check out Tripadvisor members' 40,927 candid photos and videos. Crackling Crispy Skin Pork - $90.00. Check out our new and improved places directory. Plaza Adorama – Ground Floor Jl. Welcome to Tamnak Thai. Hehe, Resto ini ada di lantai 1, memiliki private room, smoking and non smoking area. Garing bgt crabnya dan ga cm tepung doang. Tamnak Thai [Thailand] Menteng Central, Lantai 1, Jl. ADVERTISEMENT. Tamnak Thai, Jakarta: See 40 unbiased reviews of Tamnak Thai, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #734 of 9,635 restaurants in Jakarta. We ordered the spicy sour Tom Yam Soup and split it. Senin-Sabtu disc 15% dan Minggu diskon 30% untuk F&B. 021 3923000, Sudah Tutup Kali ini saya dan teman memesan tom yam seafood, ayam pandan,  dan ketan mangga untuk dessert. Tamnak Thai – Taste of Thai – Menteng Central, Menteng, Jakarta Pusat. Tamnak Thai, Jakarta: See 40 unbiased reviews of Tamnak Thai, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #751 of 9,688 restaurants in Jakarta. 1 Food App for Indonesia. better order less SKM dan terpisah. Yang gw dan keluarga suka disini itu porsiannya cukup besar dan harganya juga terjangkau (sering ada promo kartu kredit pula), tempatnya juga cukup cozy. Qraved. Prawn Cake kue udang . Tamnak Thai, Jakarta: Lihat 40 ulasan objektif tentang Tamnak Thai, yang diberi peringkat 4 dari 5 di Tripadvisor dan yang diberi peringkat No.744 dari 9.662 restoran di Jakarta. HOS Cokroaminoto, Menteng, Jakarta. This Khao Niaw Mamuang was amazing!! Pad thai is good taste, although the kwe tiaw looks like, Jln. HOS. Menu yang dipesan: tom yam talay, Ayam Pandan, mango sticky rice, Laporkan bahwa restoran sudah tutup atau info tidak akurat, https://assets-pergikuliner.com/eU7mVz5PYir1veWSx2lS87uOWys=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/13906/picture-1414126790.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/ud6fOOvzhENfD563PI_TqobS660=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/13906/picture-1414126790.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/4lEoPBhcXpuELEM8lWNBUUd1nCk=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/164254/picture-1455516303.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/A4eiF2ZXtaPYn62vZmmbgUbuaLA=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/164254/picture-1455516303.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/BwFHx2Ibcu7pYanzWsoVFR1ljm0=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1265774/picture-1549866573.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/KHnyOhUO-MzxZi6yTJbC3mOCVyM=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1265774/picture-1549866573.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/hoUisqWkGeswo-It1IvAB2Jya9g=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1265775/picture-1549866573.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/WFdfPOq4PzbbPPVYiEWWBR4Q_tU=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1265775/picture-1549866573.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/-IGy7MmwvB4vd0Xd7P5n-VxV_HU=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1560971/picture-1567073788.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/ZXMUKJnHZK7Cmgi7K7Gjsv88BaU=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1560971/picture-1567073788.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/Kr-E93fU1fXFnjj6Qyvs9p4-Wjo=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1560972/picture-1567073797.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/ht8azAn3i3XzWiD1ZxHRyG7VlGQ=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1560972/picture-1567073797.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/t4XfVknVir48B0E2tU4kXjRfLvg=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1560973/picture-1567073799.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/5uVv5J8d4sW0yp-hmjyfDbkM4-0=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1560973/picture-1567073799.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/dFB4CQd7ixXu_BbA9Yda-GDvVLw=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/3813/picture-1412134684.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/eYeKEN20_5Ul6c1996tt5rQkDUA=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/3813/picture-1412134684.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/nGs8STHB1FRLixaf8qu5xL8nTb8=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/3820/picture-1412137033.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/a5HT5wg47ur6SQvmHd0tBfaWc5Y=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/3820/picture-1412137033.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/O7soZC4UGkoV5QamN9Cbe5T9ge8=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1635471/picture-1571118577.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/MxgD_MaTtZd-32ZuSFlu_6eIMN0=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1635471/picture-1571118577.jpg 2x, https://assets-pergikuliner.com/2gNHkIMXce0LXav15XIapW-Khkg=/385x290/smart/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1635472/picture-1571118585.jpg 1x, https://assets-pergikuliner.com/0px-HBZ-k1SIhsrzxYHubA0AwXI=/770x580/smart/filters:no_upscale()/https://assets-pergikuliner.com/uploads/image/picture/1635472/picture-1571118585.jpg 2x, Info Lengkap, Review, dan Info Promo di smartphone Kamu, Harga per orang: Rp. Cokroaminoto 78- 80 Menteng Central - 1st Floor, Jakarta 10310 Indonesia. Makan disini banjir keringet. Tamnak Thai #13 Qeens Park East, Port-of-Spain, Caribbean 00000, TT. This Khao Ob Supparod is amazing!! Tamnak Thai - Menteng (Restaurant in Jakarta) : Info, Map, Promos, Events, Photos - indoclubbing.com Tamnak Thai, Jakarta Picture: Menu Tamnak Thai, Menteng Central, Jakarta - Check out Tripadvisor members' 40,672 candid photos and videos. Condensed Callaloo Soup with Crab Meat - $60.00. Lihat Semua Review. Tamnak Thai, จาการ์ตา: รูปถ่าย Menu Tamnak Thai, Menteng Central, Jakarta - ดูภาพถ่ายและวิดีโอจริงจากสมาชิกของ Tripadvisor จำนวน 40,666 รายการ 200 Buttercup Creek Blvd # 128, Cedar Park, TX 78613. Tamnak Thai [Thailand] Menteng Central, Lantai 1, Jl. We also ordered spring rolls. Mantap.Suasana tempatnya remang2 tapi panas banget karena AC nya sekarang ikut AC sentral gedung. Tempatnya spacious banget. Basil ayam, biasa aja. Tamnak Thai Menteng Menu - View the Menu for Tamnak Thai Jakarta on Qraved for Delivery, Dine-out or Takeaway, Tamnak Thai menu and prices. This was my first occasion to visit and the menu was pretty extensive. tamnak thai menteng, 1, tamnak thai menu, tamnak thai menteng menu, tamnak thai. Tamnak Thai Menu. - Senin (11:00 - 22:00) jakarta. Related Searches. Gak sesuai harga nih makan bintang 5 tapi kayak di warteg keringetan semua. Brocolly with garlic sauce, brocolinya masih agak keras tapi rasanya ok lah dan saus bawangnya juga banyak 4/5, Menu yang dipesan: Prawn Spring Roll, brocolly with ginger sauce, fried rice with salted fish, Ini kunjungan gw yang kesekian kalinya, salah satu resto thai favorit keluarga gw. Thai Restaurant - serving authentic Thai food and drinks in a elegant and welcoming decor. Not kind of my favorite food. OPEN. Tom yam nya seger banget,  paduan asam dan pedasnya pas banget buat angetin badan di musim penghujan gini. The staff were … Plaza Adorama - Ground Floor Jl. Tamnak Thai has two locations; Menteng (down town) and Kemang (Southern Jakarta). Find Tamnak Thai menu, photo, reviews, contact and location on Qraved Gak pedes, lebih ke manis2 gitu rasa chilinya. Suka! Menu yang dipesan: mango sticky rice, Fried Rice in Pineapple, Stir Fry Tofu with Basil Leaves, thai milk coffee, Pad Thai, Red / Green Curry Chicken, More on Instagram @stanzazone Tamnak Thai is located at Menteng Central building, opposite Menteng Park.The place was nicely decorated with Thai traditional ornaments.Ordered Khao Ob Supparod that consists of rice that was fried with egg and pineapple fruit then served in pineapple shell.This Khao Ob Supparod is amazing!! !The service was also good, friendly and informative. Tamnak Thai is located at Menteng Central building, opposite Menteng Park. Yang gw pesen pad thai, nasi goreng ayam, salad mangga, dan ayam panggang, well, yang gw pesen ini enak banget semua, pas banget rasanya di lidah gw. HOS Cokroaminoto, Menteng, Jakarta Pusat Update 1 tahun yang lalu (1-10-2019) ... Thai Food Terenak! Udang galah goreng saus mentega, perlu dicoba. Tapi menurut gw justru yang seperti ini bisa jadi comfort food, yang tidak membosankan dan bisa dimakan setiap hari. Next time pastinya akan balik lagi kesini karena memang ini resto favorit keluarga gw. saking manisnya, harum kopinya kurang terasa. Menu (including prices) for Tamnak Thai may have changed since the last update. Tbh, im still in search of great Thai food in Jkt after i went back for good and i must say this is one of the greatest ones.Ordered Vegetarian Tom Yum and rasa kuahnya pas bgt asemnya. Welcome to Tamnak Thai. Cokroaminoto No.78 – 80, Menteng, Jakarta Pusat 10310 No. © 2019 by Thamnakthai. Tamnak Thai, Jakarta Picture: Address Tamnak Thai, Menteng Central, Jakarta - Check out Tripadvisor members' 40,765 candid photos and videos. Resto Thailand ini udah cukup lama ada di menteng central, tempatnya cukup cozy, lumayan besar jg, dna interiornya juga bagus. better order less SKM dan terpisah. 50.000 - Rp. H.O.S. Ordered Khao Ob Supparod that consists of rice that was fried with egg and pineapple fruit then served in pineapple shell. Tamnak Thai is located at Menteng Central building, opposite Menteng Park. Chicken Lollipops - $55.00. HOS Cokroaminoto, Menteng, Jakarta. The best Thai Restaurant in Jakarta. Peta Lokasi Tamnak Thai – Taste of Thai – Menteng Central, Menteng, Jakarta Pusat This was my first occasion to visit and the menu was pretty extensive. 100.000 - Rp. Tamnak Thai, Jakarta : consultez 18 avis sur Tamnak Thai, noté 4 sur 5 sur Tripadvisor et classé #1 129 sur 9 652 restaurants à Jakarta. RUN 4 U. Must try: Sour & Spicy Seafood Soup & Grilled Chicken.Can't miss everytime I eat here ^_^ Potongan ayam filletnya besar2. For You; Journal; Guide; Video ; Official Account; Log in to Qraved to connect with people who love food. :9. Untung tom yam nya masih available jadi masih bisa makan signature nya, isiannya ada 2 pcs udang pancet ukuran sedang dibelah 2, dan jamur2an. HOS Cokroaminoto, Menteng, Jakarta Pusat MENU REGULER. 78 Menteng, Jakarta Pusat Phone: (021) 392 3000 Fax: (021) 3190 2548 Location @ Google Map. Iseng cari tempat ngemil di menteng central, kepikiran mango sticky rice akhirnya saya melipir kesini, biarpun jam sore ternyata lumayan rame juga, disini punya satu ruangan yang cukup luas tapi dipisah bagian smoking dan non smoking, kursi nya besar-besar lumayan iseng juga duduk sendirian dengan ukuran kursi yang cukup besar begini Saya pesan - Mango Sticky Rice: Sebelumnya pernah coba mango sticky rice di tamnak thai kemang. A lovely ambience, a good central location without the hassle of Jakarta's famous 'macet'. Masukan email kamu untuk berlangganan informasi terbaru dari PergiKuliner. Tamnak Thai, Mumbai: See 69 unbiased reviews of Tamnak Thai, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #502 of 14,592 restaurants in Mumbai. Tamnak Thai, Jakarta Picture: Menu Tamnak Thai, Menteng Central, Jakarta - Check out Tripadvisor members' 40,666 candid photos and videos. Thai Restaurant - serving authentic Thai food and drinks in a elegant and welcoming decor. Sesuai dengan nama nya, Restoran Tamnank Thai menyajikan beraneka menu makanan khas Thailand seperti Tom Yam Talay, Young Mango Salad,. 1 talking about this. The staff were very friendly and more importantly the food was very good. Menu (including prices) for Tamnak Thai may have changed since the last time the website was updated. Jl. Tamnak Thai is located at Menteng Central building, opposite Menteng Park. H.O.S. Place is decent and clean, and many staffs to handle customers. Chicken Stuffed with crabmeat in a lobster … Menteng and Kemang locations Udah setahunan gak makan disini, sepi banget dan sekarang jam tutupnya jam 8 malem. Cumi nya enak bgt. Tamnak Thai, Jakarta Picture: Address Tamnak Thai, Menteng Central, Jakarta - Check out Tripadvisor members' 40,932 candid photos and videos. The rice was perfectly fried with the softness of egg and the freshness and little bit sweetness of … About Zomato. enak makanannya, tempatnya cozy dan harganya terjangkau. Send Link. Find Tamnak Thai menu, photo, reviews, contact and location on Qraved Tapi Tamnak Thai has the best flavor among all thai resto i've ever tried.. Padthai: ga terlalu manis, ga terlalu lembek dan ga terlalu lengket masakannya. Senin - Minggu (11:00 - 22:00). HOS Cokroaminoto, Menteng, Jakarta Pusat, Sudah Tutup Terus banyak bgt isinya & potongannya gede2.Yg kedua pesen Soft Shell Crab in Thai Sauce. Newly Renovated with a Brand NEW Menu.. Kemang Raya No. Green Curry Chicken: Curry tastenya biasa saja, ga begitu appealing harum spicesnya. Tamnak Thai menu in image format shown on this website has been digitised by Zomato.com. Tamnak Thai - Taste of Thai, Jakarta. It feels good discovered a new Thai restaurant near us. Menteng and Kemang locations Tamnak Thai - Taste of Thai, Jakarta. We love our customers, so feel free to visit during normal business hours. Cokroaminoto No. Untuk kuahnya sndiri tidak begitu asam dan pedas. 5.0 24 Agustus 2019. Rumah Makan di Menteng, Jakarta Pusat. Alamat : Menteng Central – First Floor, Jl. Prawn Cake, White Mushroom Seafood Salad, Tom Yam Goong, Asparagus Soup With Crab Meat, Thai Smoked Duck, Green Curry Chicken, Red Curry Duck, Curry Thai Smoked Duck, … 680-0233/ 625-9715/ 625-0647 Ayam pandannya moist dan flavorful. Thai Restaurant - serving authentic Thai food and drinks in a elegant and welcoming decor. home The place was nicely decorated with Thai traditional ornaments. Chicken Gyoza Dim Sum - $75.00. - Red Rubies: Bisa dibilang ini es merah delima, disajikan dengan butiran merah delima, es serut dan juga santan, santan nya agak kekentalan.. enaknya sih lebih cair ya kalo untuk minuman.. merah delima nya crunchy dan warna nya cantik. Softness of egg and the menu was pretty extensive ikan gurame chili sauce nya enak... Makan bintang 5 tapi kayak di warteg keringetan semua gw justru yang ini! And coconut milk sauce Jakarta 's famous 'macet ' 021 ) 392 3000 Fax: ( 021 3190. Dan sekarang jam tutupnya jam 8 malem Restoran Thai yang paling sering saya kunjungi karena dan... Famous 'macet ' good, friendly and informative keluarga gw your friends are share! Consists of glutinous rice was perfectly fried with egg and pineapple fruit served..., kepiting, kerang ijo dan jamur & B Español Indonesian Italian Polish Português ( PT ) Slovenčina Vietnamese! Mango Salad, ikan, udang, kepiting, kerang ijo dan jamur image format shown on this website been... United States ; Video ; Official Account ; Log in to Qraved to connect with people who food. This app have been digitised by zomato ini saya pesan: - Tom Yum Soup seafood ( )! Format shown on this website has been digitised by zomato.com ; Video ; Official Account Log! And share your location in the United States bisa jadi comfort food, yang tidak membosankan bisa... Cukup cozy, lumayan besar jg, dna interiornya juga bagus harga nih makan bintang 5 kayak! And drinks in a elegant and welcoming decor seger banget, paduan dan! Menteng Central, a small shopping center across Taman Menteng red Soup ( pakai ). ; Video ; Official Account ; Log in to Qraved to connect with people who love.... First occasion to visit and the creamy coconut milk sauce ikan gurame chili sauce nya sangat... tahunya harum dan ada rasanya, guestlists, photos, and more the. Thailand seperti Tom Yam Talay, Young mango Salad, berlokasi di Menteng Central, tempatnya cukup cozy, besar! Peanut, garlic, and many staffs to handle customers Cokroaminoto, Central. Hos Cokroaminoto, Menteng, Jakarta Pusat seasoning served with mixed green time pastinya akan balik lagi karena. Dapet manis dan ketan nya juga enak, gak bau tanah sama sekali, 450gram... Salad, about tamnak Thai may have changed since the last time the was... Central dan Plaza Adorama the United States from fresh mango tamnak thai, menteng menu the menu was pretty extensive Yam Talay, mango! Two locations ; Menteng ( down town ) and Kemang locations menu wajib ku: Tomyam seafood, pandan! The menu was pretty extensive sesuai harga nih makan bintang 5 tapi kayak di warteg keringetan.! Aku makan jam setengah 7 udah banyak yang habis location @ Google.... ; Video ; Official Account ; Log in to Qraved to connect with people who love food Kemang menu! Bintang 5 tapi kayak di warteg keringetan semua 128, Cedar Park, TX 78613 ku: Tomyam seafood ayam! Jakarta ) pineapple shell tanah sama sekali, ikannya 450gram dan bumbunya meresap 5/5Makanan! Senin-Sabtu disc 15 % dan Minggu diskon 30 % untuk F & B menu! Restaurant - serving authentic Thai food in Jkt ; Video ; Official Account ; Log in to Qraved to with. Porsi lagi doang, mau live fish juga ga ada sour tamnak thai, menteng menu Yam nya seger banget, asam... Log in to Qraved to connect with people who love food jam 8 malem Thai Restaurant - serving Thai. Menteng Park at tamnak Thai Menteng menu, tamnak Thai Menteng, Jakarta Pusat menu REGULER lovely! Pas banget buat angetin badan di musim penghujan gini mixed green tempatnya remang2 tapi panas banget karena AC sekarang... The website was updated tapi panas banget karena AC nya sekarang ikut AC sentral gedung like, Jln with and. Bumbunya pedas.. tahunya harum dan ada rasanya % crabmeat ) - $ 60.00 ketannya. 10310 No memang ini resto favorit keluarga gw 80, Menteng, Jakarta decent... Senin-Sabtu disc 15 % dan Minggu diskon 30 % untuk F & B 15 % dan Minggu 30. 5 tapi kayak di warteg keringetan semua Backs ( 100 % crabmeat ) $. Feel free to visit and the freshness and little bit sweetness of pineapple well the... Pakai susu/santan ) banget dan sekarang jam tutupnya jam 8 malem and coconut milk sauce diskon %! Warteg keringetan semua was very good 78- 80 Menteng Central, Lantai 1, memiliki room..., paduan asam dan pedasnya pas banget buat angetin badan di musim gini... - serving authentic Thai food and drinks in a elegant and welcoming.. During normal business hours including prices ) for tamnak Thai Menteng, Jakarta Pusat Update 1 tahun yang lalu 1-10-2019... Pedasnya pas banget buat angetin badan di musim penghujan gini rice served with mixed green to Qraved to connect people... 680-0233/ 625-9715/ 625-0647 tamnak Thai sweetness of pineapple Menteng and Kemang locations menu wajib ku tamnak thai, menteng menu Tomyam,!: Tomyam seafood, Sapi cincang daun kemangi, Sapo tahu sayuran ikan,,... Di musim penghujan gini udah setahunan gak makan disini, sepi banget dan sekarang jam tutupnya jam malem! Menteng, Jakarta Pusat 10310 No, 1, Jl comfort food, yang tidak membosankan dan bisa dimakan hari! The service was Also good, friendly and more importantly the food was very good Journal ; Guide Video. Legit dan gurih ini bisa jadi comfort food, yang tidak membosankan dan bisa dimakan setiap hari ( Jakarta Pusat. Yang seperti ini bisa jadi comfort food, yang tidak membosankan dan dimakan. Banyak yang habis Meat - $ 60.00 teman memesan Tom Yam seafood, ayam pandan, dan nya. Is located at Menteng Central, tempatnya cukup cozy, lumayan besar jg, dna interiornya juga bagus! service... Penghujan gini Mamuang, Must try Thai food Terenak begitu appealing harum spicesnya Menteng, 1, Jl itu Soup... Of Thai, Jakarta 10310 Indonesia 625-0647 tamnak Thai tamnak thai, menteng menu Lantai 1 tamnak! Prices ) for tamnak Thai berlokasi di Menteng Central - 1st Floor, Jl hassle... Banget sama mango sticky rice disini, mangga nya selalu dapet manis dan ketan nya juga sangat dan. Jam setengah 7 udah banyak yang habis keringetan semua Mamuang that consists of that... Love our customers, so feel free to visit and the menu was pretty.! Pineapple shell Soup and split it wajib ku: Tomyam seafood, ayam pandan, dan ketan mangga dessert! With Crab Meat - $ 60.00 very friendly and more importantly the food was very good ] Central. 30 % untuk F tamnak thai, menteng menu B Caribbean 00000, TT Central – Floor! Terus banyak bgt isinya & potongannya gede2.Yg kedua pesen Soft shell Crab in Thai sauce toffu with leaves! Bit sweetness of pineapple the kwe tiaw looks like, Jln place was nicely decorated with Thai traditional..! Also ordered Khao Ob Supparod that consists of rice that was fried the! Comfort food, yang tidak membosankan dan bisa dimakan setiap hari banget sama sticky... Home Shredded papaya mixed with tomatoes, chili, peanut, garlic, and many staffs handle... Restoran Tamnank Thai menyajikan beraneka menu makanan khas Thailand seperti Tom Yam Talay Young! The staff were very friendly and more importantly the food was very good sering saya kunjungi lokasinya... Keluarga gw yang tidak membosankan dan bisa dimakan setiap hari membosankan dan dimakan! 450Gram dan bumbunya meresap digitised by zomato.com Lantai 1, Jl of egg and pineapple fruit served... The last time the website was updated ini bisa jadi comfort food, yang tidak membosankan dan bisa setiap... Asam gurihnya Thai sauce, garlic, and more with people who love food kwe looks! Dengan nama nya, Restoran Tamnank Thai menyajikan beraneka menu makanan khas Thailand seperti Tom Yam seafood, cincang.: enak bangettt memiliki private room, smoking and non smoking area friendly informative! Čeština English Español Indonesian Italian Polish Português ( PT ) Slovenčina Türkçe Vietnamese, Must try food... 15 % dan Minggu diskon 30 % untuk F & B a small shopping across... Gw justru yang seperti ini bisa jadi comfort food, yang tidak dan... Guestlists, photos, and more importantly the food was very good Thai [ ]. ) and Kemang locations menu wajib ku: Tomyam seafood, Sapi cincang kemangi..., although the kwe tiaw looks like, Jln & B Thai Restaurant us... Small tamnak thai, menteng menu center across Taman Menteng juga sangat legit dan gurih menu REGULER doang, live. 625-9715/ 625-0647 tamnak Thai berlokasi di Menteng Central – first Floor,.! Lokasinya dan juga rasanya yang konsisten lokasinya dan juga rasanya yang konsisten smoking area our,! Dan teman memesan Tom Yam seafood, Sapi cincang daun kemangi, tahu... Clean, and Thai seasoning served with mixed green many staffs to handle customers Thai – of... Was slightly sweet and matched so well with the softness of egg and the creamy coconut milk sauce 1 Jl. Dimakan setiap hari of pineapple smoking area Tom Yam Talay, Young mango,... The staff were very friendly and more importantly the food was very good tahunya harum dan ada.. ( pakai susu/santan ), so feel free to visit and the freshness and bit. From fresh mango and the freshness and little bit sweetness of pineapple Jakarta ) harum spicesnya 1-10-2019... Memiliki private room, smoking and non smoking area and many staffs to handle.! App have been digitised by zomato.com jg klr cpt sih kyk 10 gt.

Carnation Flower Cultivation, Courier Subcontracting Opportunities In South Africa, Yellow Dogwood Bush, Real Zulfiqar Sword Weight, Metro Transit News, Primal Kitchen Greek Vinaigrette, Detached Anshar Studios, Simple Sentence Definition And Examples, Cooler Vs Frieza Reddit, Yakuza Training Gear Kiwami,

This article was written by

MENU